PENGUMUMAN www.sriqaseh.blogspot.com

Salam...
Kepada para pelanggan Butik Pengantin Sri Qaseh yang dikasihi sekalian. Laman web terbaru Butik kami ialah www.sriqaseh.blogspot.com telah mula beroperasi pada 1 APRIL 2011 dan laman web ini telah tidak digunakan serta merta.

SPA TREATMENT

Kami juga menyediakan perkhidmatan SPA



* Rawatan Seri Pengantin

Facial seri bunga~sauna rempah~siram bunga seri

wajah~urutan spa tradisional~lulur~masker



* Penjagaan dalam pantang

urut bersalin~bertungku&bengkung~tangas herba~mandi

rempah~penjagaan bayi




* Rawatan resdung & bekam



* Rawatan wajah & badan

Facial treatment~urutan spa tradisional ~sauna~

lulur&masker~mandian tradisional~tangas



* Rawatan pelangsingan tradisional


PERTUNANGAN IDA&JAI

Tahniah kepada ida & jai yang juga antara crew pelamin butik pengantin Sri Qaseh....
Sri Qaseh telah mengilhamkan satu design baru untuk mejlis pertunangan mereka...
berkonsepkan ala ala taman untuk hiasan bilik tidur






FARIZA&HAFIZ PUTRAJAYA 8MEI2010

SELAMAT PENGANTIN BARU FARIZA & HAFIZ
dari crew2 Sri Qaseh
sayang betul sbb tak sempat nak ambil gambar pelamin u all yg agak gah tu...huhuu!!!
pelamin siap pun dah pukul 1 pagi...dengan keadaan gelap dlm dewan (lampu dewan auto terpadam pkl 12 malam) sukar untuk kami memaparkan gambar pelamin pasangan ini. anyway fariza n hafiz pun bagitau yang mereka berpuas hati dengan pelamin mereka....so semoga mereka berbahagia ke anak cucu....

ni jer yg sempat snap...harap2 bila gambar mereka dah siap nanti...kami ader peluang tuk tgk. jgn luper fariza n hafiz singgah2la butik Sri Qaseh lagi...terutama bila gambar dah siap :)

FAZLINA CHERAS INDAH 8MEI2010

Mini pelamin tunang idaman fazlina
Penggunaan warna terang merah amat menyerlah dan memeriahkan suasana majlis

masih blom lengkap sbnrnye ni....bungatepi n bantal duduk blom diletakkan lagi...


masih dalam pembikinan

SHAFIQAH ASSHLEY DEWAN FRU 24APRIL2010

Tahniah n takziah 2 Syafiqah n keluarga.... bcoz dah selamat mendirikan rumahtangga tetapi terpaksa mengharungi sedikit kesedihan pada hari persandingan sebelah pihak lelaki kerana ayah mertuanya meninggal.....semoga rohnya dicucuri rahmat,anyway.. sriqaseh crew mengucapkan semoga both of u bahagia hingga ke akhir hayat & dapat anak yg cumel2 mcm kedua mempelai kami ni....Tahniah!!!

Untuk pengetahuan semua pembaca, Shafiqah Asshley adalah seorang dari customer Sri Qaseh yang melanggan perkhidmatan kami sejak dari pakej bertunang lagi....Terima kasih atas kepercayaan Shafiqah dan keluarga kepada Butik Pengantin Sri Qaseh. Kepuasan anda keutamaan kami...

Arch wif red carpet

Alhamdulillah semua telah disiapkan sepenuhnya....susunan bunga bentuk love...request dari pengantin....hmmm cantik jugak, tp tak berapa nampak coz pengantin tak nak pakai kerusi kembar....yang penting pengantin puas hati

Tirai dewan tak dapat ditutup coz luas kawasan hadapan
tirai tak dapat memuatkan pelamin....

Dah siap!!!!! Jam 7 malam jumaat 23 April 2010

Meja makan pengantin separa siap
Sedang dalam progress