PENGUMUMAN www.sriqaseh.blogspot.com

Salam...
Kepada para pelanggan Butik Pengantin Sri Qaseh yang dikasihi sekalian. Laman web terbaru Butik kami ialah www.sriqaseh.blogspot.com telah mula beroperasi pada 1 APRIL 2011 dan laman web ini telah tidak digunakan serta merta.

SPA TREATMENT

Kami juga menyediakan perkhidmatan SPA



* Rawatan Seri Pengantin

Facial seri bunga~sauna rempah~siram bunga seri

wajah~urutan spa tradisional~lulur~masker



* Penjagaan dalam pantang

urut bersalin~bertungku&bengkung~tangas herba~mandi

rempah~penjagaan bayi




* Rawatan resdung & bekam



* Rawatan wajah & badan

Facial treatment~urutan spa tradisional ~sauna~

lulur&masker~mandian tradisional~tangas



* Rawatan pelangsingan tradisional


FARIZA&HAFIZ PUTRAJAYA 8MEI2010

SELAMAT PENGANTIN BARU FARIZA & HAFIZ
dari crew2 Sri Qaseh
sayang betul sbb tak sempat nak ambil gambar pelamin u all yg agak gah tu...huhuu!!!
pelamin siap pun dah pukul 1 pagi...dengan keadaan gelap dlm dewan (lampu dewan auto terpadam pkl 12 malam) sukar untuk kami memaparkan gambar pelamin pasangan ini. anyway fariza n hafiz pun bagitau yang mereka berpuas hati dengan pelamin mereka....so semoga mereka berbahagia ke anak cucu....

ni jer yg sempat snap...harap2 bila gambar mereka dah siap nanti...kami ader peluang tuk tgk. jgn luper fariza n hafiz singgah2la butik Sri Qaseh lagi...terutama bila gambar dah siap :)

5 ulasan:

  1. Hye kak amy...neway saya & hafiz nk ucapkan bebanyak terima kasih diatas kerjasama yang sangat baik sepanjang perjalanan majlis 3 hari ari tuh...saya sangat berpuas hati dengan pelamin dan solekan akak....kawan2 ada yang tanya...saya ada cadangkan butik akak....nanti bile gambar dh siap...saya akan singgah ke butik akak...neway gud luck n tq so much...

    BalasPadam
  2. thanx fariza...tak sabar nak tunggu gambar awk...
    semestinya akak pun nak yg terbaik tuk majlis awak :)

    BalasPadam
  3. akak....pic dh siap....nanti kitorang kol bile nk ke butik....buat mase ni ngah bz sikit...nanti fariza bagi pic pelamin tuk akak sekali yer....rindu kat akak....

    BalasPadam
  4. datangla...tp jgn luper call dulu, maklumla akak ni bz kan...huhuhu...yg ptg jgn luper bwk cd nyer skali bleh akk copy gambar pelamin tu...bleh ek? tq

    BalasPadam
  5. salam...akak macam kenal je gambar home page blog nih....eheheheheh

    BalasPadam