PENGUMUMAN www.sriqaseh.blogspot.com

Salam...
Kepada para pelanggan Butik Pengantin Sri Qaseh yang dikasihi sekalian. Laman web terbaru Butik kami ialah www.sriqaseh.blogspot.com telah mula beroperasi pada 1 APRIL 2011 dan laman web ini telah tidak digunakan serta merta.

SPA TREATMENT

Kami juga menyediakan perkhidmatan SPA



* Rawatan Seri Pengantin

Facial seri bunga~sauna rempah~siram bunga seri

wajah~urutan spa tradisional~lulur~masker



* Penjagaan dalam pantang

urut bersalin~bertungku&bengkung~tangas herba~mandi

rempah~penjagaan bayi




* Rawatan resdung & bekam



* Rawatan wajah & badan

Facial treatment~urutan spa tradisional ~sauna~

lulur&masker~mandian tradisional~tangas



* Rawatan pelangsingan tradisional


SHAFIQAH ASSHLEY DEWAN FRU 24APRIL2010

Tahniah n takziah 2 Syafiqah n keluarga.... bcoz dah selamat mendirikan rumahtangga tetapi terpaksa mengharungi sedikit kesedihan pada hari persandingan sebelah pihak lelaki kerana ayah mertuanya meninggal.....semoga rohnya dicucuri rahmat,anyway.. sriqaseh crew mengucapkan semoga both of u bahagia hingga ke akhir hayat & dapat anak yg cumel2 mcm kedua mempelai kami ni....Tahniah!!!

Untuk pengetahuan semua pembaca, Shafiqah Asshley adalah seorang dari customer Sri Qaseh yang melanggan perkhidmatan kami sejak dari pakej bertunang lagi....Terima kasih atas kepercayaan Shafiqah dan keluarga kepada Butik Pengantin Sri Qaseh. Kepuasan anda keutamaan kami...

Arch wif red carpet

Alhamdulillah semua telah disiapkan sepenuhnya....susunan bunga bentuk love...request dari pengantin....hmmm cantik jugak, tp tak berapa nampak coz pengantin tak nak pakai kerusi kembar....yang penting pengantin puas hati

Tirai dewan tak dapat ditutup coz luas kawasan hadapan
tirai tak dapat memuatkan pelamin....

Dah siap!!!!! Jam 7 malam jumaat 23 April 2010

Meja makan pengantin separa siap
Sedang dalam progress

Tiada ulasan:

Catat Ulasan